Contactgegevens

Bel voor een afspraak: 010-5920253     

Stuur een email
Watermolen 74
3146 SR Maassluis

Vanuit Vlaardingen of het Westland

Vanuit Vlaardingen of het Westland komt u over de A20. Neem afslag Maassluis-West/Hoek van Holland. Houd onder aan de afslag de borden Maaassluis-West aan. U rijdt dan op de dijk en ziet rechts voor u de eerste bebouwing van Maassluis-West het appartementencomplex Orangerie. Voor dit complex rechtsaf bij het ANWB bord `Steendijckpolder`. Na 100 meter eerste straat links. Dit is de Stellingmolen. Direct aan uw linkerhand op de kop van de Orangerie is de praktijk gelegen.

Vanuit Maassluis

Vanuit Maassluis- Centrum rijdt u over de Westlandseweg richting Maassluis-West. Wanneer u bijna de bebouwde kom verlaat gaat u linksaf bij het ANWB bord `Steendijckpolder`. Aan uw linkerhand ligt het appartementencomplex Orangerie. Na 100 meter eerste straat links. Dit is de Stellingmolen. Direct aan uw linkerhand op de kop van de Orangerie is de praktijk gelegen.

Met openbaar vervoer

Met openbaar vervoer stopt bus 30 pal tegenover de praktijk aan de Dr. A. Schweitzerdreef/ halte Stellingmolen.
Bus 137 stopt in de Stadsmolen bij het verpleeghuis DrieMaasHave. Hiervandaan loopt u in 8 minuten de Stellingmolen helemaal uit. Aan het einde van de Stellingmolen ligt de praktijk aan uw rechter hand.