Videoconsult Fysiotherapie

Online consult Fysiotherapie       

In verband met het corona virus is het in alleen in zeer acute omstandigheden mogelijk naar de praktijk te komen. Daarom ben ik druk aan de slag met Online Consulten Fysiotherapie middels de applicatie Physitrack (https://www.youtube.com/watch?v=wOylWU0-mO8 )

Tijdens een videoconsult heb ik contact via beeld op een pc, tablet of smartphone  met u die op dat moment thuis of op een andere plek is. U hoeft dus niet naar de praktijk te komen voor de afspraak.

Tijdens het online videoconsult kan ik u goed advies geven over de therapie en kan ik oefeningen laten zien zodat u meteen aan de slag kunt gaan. U krijgt via de PhysiApp (die u kunt installeren op uw telefoon) uw oefenprogramma met instructiefilmpjes.

Via dit systeem kunt u de oefeningen dus makkelijk thuis terug zien. Ik neem de oefeningen met u door en u kunt ten alle tijden de oefeningen op video bekijken.

 

Voordelen Online Fysiotherapie:

Uw persoonlijk behandelplan samengesteld door uw fysiotherapeut.

U ziet per dag welke oefeningen u moet doen.

Door het instructiefilmpje weet u hoe u de oefeningen moet        uitvoeren.

Het oefenprogramma houdt uw vorderingen bij die u kunt inzien.

Uw fysiotherapeut kan uw vorderingen online monitoren.

Mocht het nodig zijn dan neemt de fysiotherapeut contact met u op.

 

Twijfelt u of u naar de praktijk mag komen voor een behandeling dan kunt u mij mailen info@fysiotherapieriemvis.nl of bellen op 010  5920253