Slaapcomfort

Elk lichaam is uniek. Het is dan ook vreemd dat mensen op een standaard matras en hoofdkussen liggen, ongeachte lichaams­bouw.

ik werk samen met Decupré omdat ik geloof dat een goed matras en hoofdkussen erg belangrijk zijn. De productontwikkeling is door Decupré samen met de fysiotherapeuten vanuit de eindgebruiker uitgevoerd. De conclusie is hel­der...elk matras en elk kussen moet maatwerk zijn; een slaapsysteem dat naadloos aansluit bij de lichaamseigen­schappen van de gebruiker.

Dus:

  • Individueel instelbaar slaapcomfort (matras en hoofdkussen)
  • Wetenschappelijk en klinisch onderbouwd
  • Gecertificeerd traagschuim
  • Marktleider in de zorgsector

Zowel het aanpasbare kussen alsook de aanpasbare matras zijn instelbaar....telkens weer! Dus als uw lichaam of voorkeur verandert, door bijvoorbeeld verandering van uw gewicht of uw klachten, dan verandert uw slaapsysteem met u mee.

U kunt het hoofdkussen en het matras gratis in uw eigen slaapomgeving uitproberen, op deze kan u zelf bepalen hoe goed de instelbare slaapsystemen zijn. Het kussen geef ik u graag mee als u naar huis gaat na de behandeling, ik kan er tevens voor zorgdragen dat het matras door Decupré gratis bij u wordt afgeleverd zodat u kosteloos een maand lang het product kunt testen.

Kosten

Een Decupré aanpasbaar matras van 90x200 koopt u al voor 750 euro. Dit is 30-40% procent goedkoper met kwalitatief vergelijkbare matrassen. Een instelbaar hoofdkussen kost 150 euro

Gratis het hoofdkussen en/of matras uitproberen? Vraag ernaar, ik regel dit graag voor u.

Hoofdkussens

Behalve het Decupré hoofdkussen heb ik in de praktijk meerdere gezondheidskussens van andere merken, die u kosteloos kunt uitproberen.