Cursus Mindfulness

U kunt zich inschrijven voor de cursus Mindfulness. De cursus wordt door mij geleid en gecoacht en is vooral geschikt bij stress gerelateerde klachten en chronische pijn. U kunt ook deelnemen zonder klachten. In de fysiotherapeutische behandelingen heeft u misschien al een voorproefje gekregen hoe mindfulness werkt en hoe u dat kunt toepassen in uw dagelijks leven. U kunt ook enthousiast of nieuwsgierig geworden zijn door de teksten van het hoofdstukje De Mindful fysiotherapeut gelezen te hebben. Bij interesse ben ik altijd bereikbaar op het telefoonnummer of emailadres  van de praktijk.

De cursus duurt 8 weken waarbij deelnemers 1x per week samenkomen. U kunt de cursus ook individueel doen. Ik plan dan wekelijks een afspraak in mijn fysiotherapiepraktijk. De lessen duren 5 kwartier. We starten met een kennismaking bij de eerste les en een uitleg. Iedere volgende les beginnen we met een rondje 'ervaringen' uitwisselen. Hierin kan ik als coach tips geven om de meditaties makkelijker te doorlopen.

Er wordt van u verwacht dat u 2 keer per dag, zes van de zeven dagen mindfulness meditatie beoefend (20-30 minuten).  

U krijgt na betaling een inlogcode die u toegang verschaft tot de cursus op de website  www.demindfulfysiotherapeut.nl. U vindt daar:

- de teksten van de 8 lessen,

- per les een vrijblijvende quiz om de theorie op een leuke manier eigen te maken.

- mp3 opnames van de meditaties en bewegingsoefeningen.

Tevens zijn er twee relevante vragenlijsten. Deze vult u in voordat u begint en als u de cursus afsluit.  Op deze manier is uw resultaat meetbaar.

De kosten van de cursus zijn € 225,-. Deze worden niet vergoedt door uw zorgverzekeraar.

Cursusdata: nog nader te bepalen( na corona vaccinatie). U kunt zich wel alvast het inschrijfformulier invullen.

Inhoud van de cursus:   klik button