Met dank aan

Deze website is niet zo maar tot stand gekomen. Er is met veel energie en bezieling aan gewerkt. Ik wil dan ook de volgende mensen bedanken:

  • Mijn lieve dochter Amber met een hoofdprijs als titel: “Beste en mooiste Nederlands fysiotherapeutisch fotomodel”.
  • Gerda van Lint voor het maken en bewerken van de foto’s. De precisie, je geduld en toewijding zijn bewonderenswaardig.
  • Marjo de Boer die op een altijd liefdevolle en vriendelijke manier mij die moeilijke Nederlands taal probeerde bij te spijkeren. Dank je wel “juf” voor het corrigeren van de teksten.
  • Familie van Rijn voor het beschikbaar stellen van de foto van de “Drie springende meiden op het strand”, die geplaatst is op de beginpagina van de website en de voorkant van mijn folder. De uitdrukking van “emotie en bewegen” is schitterend.
  • John van de Meij en Dine Noorda van Trilemma ( praktijk voor training, coaching en therapie). Dat ik in jullie trainingen in een vertrouwde sfeer mijn diepste emoties mocht onderzoeken, beleven en naar buiten brengen. Dat ik daarmee de liefde en de kracht in mij ben gaan voelen. Zo kon ik mij meer openstellen naar mijzelf en naar anderen. Jullie zijn in dit proces van grote waarde geweest. Het tot stand komen van een logo, een praktijkfolder en deze website voelt in mijn werk als “opnieuw geboren worden”. Het brengt tot uiting wie ik ben en dat ik volledig ga staan achter de manier waarop ik wil werken. Het gebruiken van mijn creativiteit is hiermee begonnen. Dank voor jullie professionele en liefdevolle begeleiding.
  • Het bedrijf Dokker Networks te weten Addy Smits, Robin Schaap en Dimar van Overdijk. Mijn ideeën hebben jullie op een voortreffelijke wijze vertaald en tot werkelijkheid gebracht in de vorm het logo, de praktijkfolder en de website. Het was een feest om met jullie jonge ondernemers samen te werken. Vooral het intensieve contact met Robin Schaap heb ik als inspirerend ervaren. Jouw inlevingsvermogen Robin, creativiteit en enthousiasme zijn bijzonder. Het heeft een bijzonder product opgeleverd.

Nogmaals dank jullie allen!

Martin Riem Vis